Na een latere start dan gewoonlijk zat iedereen uiteindelijk aan het ontbijt. Na een hele drukke dag gister hebben de welpen vandaag een rustige ochtend gehad. Lekker veel vrij spelen maar gelukkig kwam H. Appy nog langs. Uit de grabbelton werd vandaag Valentijn gekozen! Hier kwam H. Appy erachter dat bijna alle welpen verliefd zijn! Sommige op hele lieve meisjes en andere bloosten een beetje. Maar naast verliefd zijn horen ook complimentjes bij Valentijn en hebben de welpen elkaar allemaal complimenten gegeven.

Gelukkig was het toen tijd voor de lunch en hebben de welpen en ook de leiding even een uurtje op bed gelegen.

Toen iedereen weer aangekleed buiten zat kwam er ineens een vreemde jongen langs. Hij had een leuk meisje op date gevraagd en opgeschreven wanneer deze was maar het briefje was verscheurt! Met hulp van alle welpen en in allerlei verschillende spellen werden er steeds kleine stukjes van de briefje gevonden. Na dat alle stukjes weer compleet waren moest hij alleen heel erg haasten om nog op tijd te komen! Eenmaal terug op het clubhuis hoorden ze dat de postbode een stembus had achtergelaten. Burgemeester zondervreugd had een referendum uitgeroepen en iedereen mocht nu stemmen of ze voor of tegen de feestdagen zijn. En natuurlijk is iedereen voor!

We begonnen met opstaan. Daarna gingen we aankleden en kwam H.Appy langs. In de middag kwam een meneer langs maar er was een probleem. Want z’n briefje was gescheurd door een dier en er waren heel veel stukjes weg. Maar 1 stukje bleef over. We moesten alle papiertjes zoeken. Maar dat was wel heel moeilijk zoeken al die papiertjes met al die lettertjes er op. Toen we alle stukjes hadden gevonden ging die man weer weg. F.Boy. We gingen eten aardappeltjes, doppertjes en worteltjes met een worstje. Het worstje vind ik lekker. Het leukste van vandaag vond ik de kaartjes zoeken. Ik heb er zelf ook 1 gevonden. Iedereen was heel snel, want zij hebben allemaal grote benen dus zij waren sneller.

Noah

Net voor het eten kwam H. Appy helemaal verdrietig langs, de burgemeester had nog steeds geen zin in het vieren van feesten en ze moesten nog meer laten zien! Ze hebben dus gewoon nog een feestdag gekozen! Uit deze tweede ronde werd Halloween gekozen. Ze vonden het allemaal zo spannend! Na het eten mocht iedereen in pyjama rond de openhaard gaan zitten er was het tijd voor spookverhalen! Terwijl Phaona en Tavi stevig werden geknuffeld zat iedereen met kippenvel op de bank! De verhalen waren zo eng maar daarna ging iedereen lekker in bed liggen. Na goed lang voor gelezen te zijn is iedereen lekker in slaap gevallen.

Het was al heel laat toen H. Appy in totale paniek langs kwam en vertelde dat alle stemmen van het referendum waren gestolen! Samen met H. Appy vertrok iedereen het bos om daar de stemmen terug te stelen van de gemene dieven! Deze hadden alleen geen gezicht en maakte enge geluiden! Na heel veel rondes is het de welpen gelukt alle stemmen weer in de stembus te krijgen!

Voor de tweede keer vandaag was het nu tijd om naar bed te gaan, behalve voor de overvliegers! Deze zijn samen met Baloe en Haiti gedropt bij de Burger’s Zoo! Het was aan hun de taak om de weg naar het clubhuis weer terug te vinden. Bepakt en bezakt met een EHBO tas, een volle jerrycan en een opblaas krokodil hebben ze 6 km afgelegd en was het ook voor hun eindelijk tijd lekker in bed te gaan liggen.

Wist je dat…

  • Lorenzo speciale digitale post heeft gekregen.
  • Milan heel enthousiast de hele dag vertelt over zijn tweede naam Noah.
  • Alle kinderen alle dagen al ontzettend goed eten en iedereen ook de groente opeet.
  • De Baloe gefopt is door de andere leiding door hem s ’nachts wakker te maken en hem te vertellen dat het ochtend is.
  • Er bijna geen muggen op het terrein zijn. (gelukkig maar)
  • Alle welpen de auto van Tavi de mooiste auto vinden.
  • Alle welpen verliefd zijn.
  • Alle welpen al de hele week noten, pinda’s en soja vrij eten?
  • Akela gisteren is langs geweest.

Comments are closed.