Net als voorgaande dagen kwam H. Appy langs om een feestdag uit de grabbelton te laten trekken. H. Appy was alleen een beetje enthousiast en kwam iets te vroeg dus waren de welpen nog niet uit bed. Dan maar vanuit de slaapzak een nieuwe feestdag kiezen. Het werd vandaag koningsdag en wat hadden ze een geluk want H. Appy kent toevallig de koning.

Toen iedereen net aangekleed was kwam de koning binnen en sloot aan voor een waar koninklijk ontbijt. Helaas was de koning erg druk en moest daarna snel verder naar het volgende dorp. Na dit vorstelijke maal gingen de welpen beginnen met de koningsspelen! Eerst levensgroot mens erger je niet gedaan en vervolgens op de heide levend stratego. 

De koning kwam langs en ging met ons eten omdat we koningsdag vierden. We begonnen spelen met de voetbaltafel. Daarna gingen we levend mens erger je niet spelen. Toen gingen we een stukje lopen naar de heide en toen hadden we levend stratego gespeeld. Onderweg terug heb ik ook nog foto’s gemaakt met de camera van Phaona. Toen hebben we vrij gespeeld. Gingen we een anderhalf uur slapen. En toen eventjes vrij gespeeld. We gingen touw trekken en levend boter kaas en eieren en spijkerpoepen en koekhappen en pijl en boog schieten en nog meer gedaan. Toen hebben we gegeten, aardappelen met sperziebonen en een kippenpootje. En dat was erg lekker. En als toetje was aardbijen vla. En toen gingen we vrij spelen. Ik vond het vandaag heel leuk alleen de tijd ging wel snel voorbij.

Casper

De lunch was wat later dan normaal en dat was te merken aan alle rommelede maagjes. En door de hoeveelheid spelletjes van deze ochtend  heeft iedereen lekker lang in bed gelegen.

’S Middags hebben we allemaal oud hollandse spelletjes gedaan zoals de stoelendans, koekhappen en ezeltje prikje. Als afsluiter van de dag hebben we met z’n alle in pyjama de foto’s van vandaag bekeken.

Comments are closed.