Van Duivenvoordelaan 560, 2241 TH Wassenaar.

Dag 7

Dag 7

Vrijdag 19 Juli 2019

Nog één laatste dag hadden de Esta’s om dokter schuriken en zijn ninja’s te verslaan. Daarom gingen ze ook vol enthousiasme de strijd aan met de ninja’s. Als eerst moesten ze de gestolen sleutels terug roven en vervolgens een zeer moeilijk parcours afleggen. Langs bomen, om pionnen en ten slotte over een touwbrug, om zo bij de bom te komen. Gelukkig wisten de esta’s de code nog van de dag ervoor, alleen waren ze wel vergeten er een hekje voor te plaatsen, maar geen paniek, Eva was dit kleine detail opgevallen en wist zo de bom te ontmantelen. Hiermee was het gemene plan van dokter schuriken vernietigd en de ninja’s verdreven!

Het is vrijdagavond en dat betekent: BBQ! We hadden de keus uit turks stokbrood, een pastasalade van de overgebleven pasta pesto met de groente van de wraps en meloen.

Eindelijk was het zover, de bonte avond! De kinderen hebben in de middag allemaal in groepjes geoefend. Dominique, Lian & Bastiaan waren de presentatoren. Samen hebben ze aan iedereen gevraagd wat de naam van alle acts zijn en hebben om de beurt een act voorgedragen. Wat een top team!

Het eerste groepje bestond uit Zoë, Margo en Britt. De drie meiden zongen de sterren van de hemel. We hadden een act met de beste penalty, een show met de zure pruimpjes en nog veel meer. Het allerleukste was misschien wel het liedje ‘macarena’ die zowel de kinderen als de leiding op danste. Ook werden er radslagen gemaakt. Het was een zeer geslaagde laatste avond!

Wistjedattjes

Wist u dat…

  • Lian heel lief en eerlijk tegen de leiding zij: “Mag ik misschien de hoepels overslaan want ik ben doodsbang”. Dit waren de banden over het water.
  • Jesper al grote mensen grappen snapt.
  • Er dit kamp ongeveer 8 GB aan foto’s zijn gemaakt en het voor de ouders nog steeds niet genoeg is.