Dag 5 woe 8-7-20

Uitslapen!!!

Omdat de overvliegers (en de leiding) een erg korte nachtrust gehad hadden, mocht iedereen lekker uitslapen. Dus iets later da normaal, en nog steeds moe, begonnen we met de dag. Normaal gesproken gaan de esta’s op woensdag natuurlijk lekker een dagje zwemmen in het zwembad, maar omdat corona en het weer dit jaar niet mee zat, zijn we wat anders gaan doen. Namelijk; naar Trixs! Bij Trixs waren een hele hoop trampolines en een beachvolleybalveld, waar de kinderen zich erg goed konden vermaken.

Na het erg stille middaguurtje heeft er een echte zeeslag plaatsgevonden. De esta’s hebben het loopplankenspel gespeeld en deden hier, ondanks een paar nog lichtelijk vermoeide koppies, met volle overgave aan mee. Zo zijn er een paar schepen gekaapt. Naast gekaapte schepen zijn er ook nog kippen gestolen van de boeren.

En zoals veel kinderen toch al verwacht hadden, werd er vanavond lekker patat met een snackie gegeten. Daarna extra vroeg naar bed. Opvallend was dat de leiding niet lang in de slaapzaal hoefde te blijven omdat iedereen al heel snel sliep.