Welkom op de Kampsite van estakamp 2017!

Welkom op de kampsite van estakamp 2017. Hier kunt u alle informatie vinden over het zomerkamp van de esta’s. We proberen elke dag de site up to date te houden, soms lukt dit helaas niet maar dan proberen we dat de volgende dag te uploaden. Zoals ieder jaar was het een heel karwij om alles weer voor elkaar te krijgen. Er moet een clubhuis gezocht en gehuurd worden, een kampthema bedacht en uitwerkt worden, een website maken, uitnodigingen maken en versturen en niet te vergeten AL DAT GEKNUTSEL! Dat viel dit jaar gelukkig reuze mee. Ook dit jaar is alles weer gelukt. Maar we hebben het natuurlijk niet alleen gedaan. We willen graag alle helpers bedanken voor hun tijd en inzet!

Dit jaar zijn de esta’s door Tobias van Hulst uitgenodigd om een week stage te komen lopen bij de Hilversumsche Courant. Tobias is bezig met een groot onderzoek naar vervuilde grond in de omgeving van de Hoorneboegheide. Hoe het gaat met het onderzoek en hoe de esta’s zich dagelijks vermaken kunnen jullie in deze online editie van de Hilversumsche Courant lezen.  De redactie doet zijn uiterste best om elke avond een nieuwe krant uit te brengen.

Kinderstukjes

Wegens de leuke reacties van vorige jaren, dit jaar ook weer de kinderstukjes! We proberen elke dag 2-3 kinderen een stukje te laten schrijven over hoe zij de dag beleefd hebben. Het stukje wordt letterlijk overgenomen incl. de spelfouten, en wordt dan geüpload samen met ons dagverslag.

Foto's

Net als ieder jaar proberen we zoveel mogelijk leuke foto’s van het kamp op internet te zetten. Bij de kampdagen staat er steeds een klein voorproefje. Wist je dat je op de foto’s kan klikken (ze zullen zich dan vergroten). Wilt u alle foto’s zien die wij uploaden kijk dan onder het kopje Foto’s voor meer informatie.

Comments are closed.